45,00 € ακόμα, για να κερδίσετε έκπτωση 10%!
-5%

Ferma Strath 250ml

Κατασκευαστής: OEM
28,50 
()
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 30,00 
Περιγραφή:

Ferma Strath 250ml

IA0006
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ

Βιολογικό Πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα με φυτική βάση και ευεργετικές ιδιότητες για κυνηγετικά σκυλιά κατά την κυνηγετική περίοδο.

Εξασφαλίζει αντοχή, ενέργεια και ευεξία. Αυξάνει κατακόρυφα το κυνηγετικό πάθος, τις ικανότητες και την αποτελεσματικότητα της κυνηγετικής δράσης.

Σύνθεση

Βασίζεται στο ζυμοκύτταρο Sacharomyces serevizae εμπλουτισμένο με άγρια βότανα και εκχύλισμα από πορτοκάλι και μέλι. Όλα τα συστατικά μετουσιώνονται σε σιρόπι, με απόλυτη φυσική διαδικασία (πλασμόλυση).

Σε όλη την διαδικασία αποφεύγονται οι υψηλές θερμοκρασίες και η προσθήκη χημικών χρωστικών, γευστικών ή συντηρητικών παραγόντων, ώστε να διασφαλίζεται η βιοχημική αξία των στοιχείων του και να διατηρούνται αυτούσια τα πολύτιμα συστατικά του.

Περιέχει 52 διαφορετικά δομικά στοιχεία από βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και προσθήκη φυτικής πρωτεΐνης και Βιταμινών του συμπλέγματος Β, που προάγουν την αντοχή και τις οσφρητικές ικανότητες στα κυνηγόσκυλα.

Συσκευασία: Φιάλη των 250ml

Συνίσταται να αρχίζει η χορήγησή του 15 ημέρες πριν την κυνηγετική περίοδο και να χορηγείται για όλη την διάρκεια δράσης. Ως γενικό δοσολογικό σχήμα προτείνεται να χορηγείται 1 κουταλάκι (5ml) ημερησίως σε σκυλί μεσαίου βάρους (15-20 kg).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ